menu
person

21:10
SIA „SP Leģions”. Kriminālziņas. Mafijas karu laiks


07.05.2008 TVNET

Mūsu vēsture: 1985.–2005. Dīvaini pat atcerēties, cik ilgs laiks pagāja, līdz sprādzienu sērija Jūrmalā 1993. gada sākumā beidzot pārliecināja mūsu valstsvīrus un tiesībsargāšanas iestāžu vadītājus, ka „mafija” – tas ir kas vairāk nekā tikai melnīgsnēju vīru izdarības tirgos. Turklāt gan „Jūrmalas mafijas karš”, gan „Haritonova process” izrādījās tikai ziediņi vien.

Īsais mafijas karš Jūrmalā

Grūti noticēt, bet fakts: līdz pat 1993. gada pavasarim organizētās noziedzības – par kaut kādu mafiju nemaz nerunājot – jautājums, neraugoties uz milzīgo ēnu ekonomikas, kontrabandas un tirgu haosa īpatsvaru Latvijas ekonomikā, nebija ne politiķu un valstsvīru, ne mediju, ne sabiedrības uzmanības centrā. Faktiski vienīgais izņēmums bija vietējo lauksaimnieku regulārās sūdzības par „mafiju”, kas valdot galvenokārt galvaspilsētas tirgos un atbraukušos

Latvijā konstatēts vērienīgs kiberuzbrukums

28.03.2008 DELFI

Ceturtdien Latvijā konstatēti masveidīgi e-pasta sūtījumi, kuru saturs, kas vērsts pret Latvijas banku sistēmu un Latvijas valdību, mudināja saņēmējus apmeklēt viltus tiešsaistes žurnāla lapu un instalēt datorā programmatūru it kā sensacionālas video intervijas noskatīšanai. Viltus lapā izvietotais fails īstenībā kalpo Windows datorsistēmu zombēšanai jeb inficēšanai ar Trojas zirgu, kas paredzēts inficēto datoru tālākai izmantošanai kibernoziegumu veikšanā.

Kā informē "Kaspersky Lab" pārstāvji, par konstatētajiem sūtījumiem jau ir informētas atbilstošās Latvijas tiesībsargājošās iestādes un specdienesti.
Līdz šim Latvijas interneta lietotājiem pārsvarā ir nācies sastapties ar datorsistēmu inficēšanas mēģinājumiem, kam ir globāls raksturs. Piektdien konstatētais uzbrukums, iespējams, ir pirmais šāda veida liela mēroga uzbrukums, kas

Šorīt no narkotiku pārdozēšanas miris jaunietis; vēl divi atrodas komā

07.02.2008 TVNET

Šorīt Rīgā, Bauskas ielas mājas kāpņutelpā atrasts no narkotiku pārdozēšanas miris 1990.gadā dzimis jaunietis, bet vēl divi viņa draugi komas stāvoklī ievietoti slimnīcā.

Kā žurnālistiem pastāstīja Rīgas Galvenās policijas pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Ints Ķuzis, slimnīcā ievietoti 1989.gadā un 1984.gadā dzimuši jaunieši. Pagaidām policijai vēl nav zināms, no kādu narkotisko vielu pārdozēšanas viens jaunietis miris un vēl divi nonākuši komas stāvoklī.

Policija pieļauj, ka visi trīs savstarpēji pazīstamie jaunieši šīs vielas bija lietojuši kādas mājas pagrabā, kas bija pārvērsts par mikrorajona jauniešu atpūtas vietu.


Par narkotiku tirgošanu aiztur sešu personu grupu

20.11.2007 DELFI

Aizvadītajā nedēļā Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes (ONAP) darbinieki (ONAP) pārtrauca noziedzīgās grupas darbību, kas nodarbojās ar narkotisko un psihotropo vielu vairumtirdzniecību Daugavpilī, informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļā.

8.-9.novembrī, Daugavpilī ONAP darbinieki operatīvo pasākumu laikā aizdomās par narkotisko vielu realizāciju aizturēja sešas personas - divus jau agrāk sodītus 1973.gadā dzimušus vīriešus, 1964.,1977.gadā dzimušus vīriešus un jau agrāk sodītos 1977.,1960.gadā dzimušos vīriešus. Divi pēdējie minētie vīrieši aizturēšanas brīdī bija jau notiesāti un vēl nebija izcietuši sodu – policijas kontroli, kas piespriesta kā papildsods jau iepriekš izciestajai brīvības atņemšanai, par jau agrāk izdarītiem noziedzīgiem nodarījumiem.
Pie aizturētajiem policijas darbinieki atrada

Divos traģiskos ugunsgrēkos Latvijā dzīvību zaudē seši cilvēki

07.11.2007 LETA

Naktī uz trešdienu divos traģiskos ugunsgrēkos Latvijā dzīvību zaudēja seši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) priekšnieka palīdze Inga Vetere.

Pēc pusnakts Rīgā, Eizenšteina ielā ugunsgrēks izcēlās deviņstāvu mājas sestā stāva divistabu dzīvoklī. Šajā ugunsgrēkā gāja bojā trīs cilvēki - 1964.gadā dzimusi sieviete, kā arī 11 gadus vecais Ričards un sešus gadus vecais Rauls. Bojā gājušie atradās vienā istabā.

Otrā istabā bijusi 14 gadus veca meitene ar suni, kura izskrējusi uz lodžijas. Ugunsdzēsēji, satinot meiteni segās, viņu iznesa no degošā dzīvokļa. Meitene šoka stāvoklī nogādāta slimnīcā.

Pašlaik ugunsgrēka izcelšanās iemesls nav zināms.

Savukārt plkst.0.30 VUGD saņēma izsaukumu uz ugunsgrēku Aizkraukles rajona Daudzeses pagastā, kur dega pašvaldībai piederoša vienstāva barakas tipa dzīvojamā māja.

Ugunsnelaimē gāja bojā trīs aptuveni 45, 73, 50 gadus vecas sievietes. Kā aģentūru LETA informēja policijā, šajā ugunsgrēkā cietis arī 1957.gadā dzimis vīrietis, kurš guvis abu plaukstu un galvas apdegumus un nogādāts slimnīcā.

Ugunsdzēsēji notikuma vietā ieradās 0.44 no Jaunjelgavas. Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki konstatēja, ka liesmas pārņēmušas ēkas šīfera jumtu 40 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks likvidēts plkst.5.36.

Iespējams, šī bijusi pašvaldības sociālā māja, kurā bija seši dzīvokļi. Bojā gājušie ir no diviem pretējiem dzīvokļiem.

Ugunsgrēka iespējamie iemesli pagaidām nav zināmi. Notikuma vietā strādā eksperti.


Liepājā piedzēries jaunietis draud policistiem

05.11.2007 DELFI

Liepājā, piedzēries jaunietis svētdien draudēja policistiem un rādīja nepiedienīgus žestus, portālu "Delfi" informēja policijā.

Zemnieku un Grāvju ielas krustojumā, 1985.gadā dzimušais Raivis, būdams alkohola reibumā, rādījis nepiedienīgus žestus, draudējis ar fizisku izrēķināšanos policistiem un nepakļāvās likumsargu prasībām.

Nedēļas nogalē, 3.un 4.novembrī, kopumā policija noformēja 14 protokolus par atrašanos sabiedriskā vietā tādā alkohola reibumā, kas aizskar cilvēku cieņu vai alkohola lietošanu sabiedriskā vietā.


Drošības policija pārskata Muitas kriminālpārvaldes lēmumu saistībā ar iespējamu spirta kontrabandu

29.10.2007 DELFI

Drošības policija ir ierosinājusi kriminālprocesu par šā gada augusta beigās Rēzeknes muitas kontrolpunktā Latvijā no Krievijas ievestām 22 dzelzceļa cisternām ar spirtam līdzīgu šķidrumu, lai arī Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvalde šajā gadījumā krimināli sodāmos pārkāpumus nav atklājusi, ziņo TV3 raidījums "Nekā personīga".

Kā informēja Drošības policijas priekšnieka palīdze Kristīne Apse-Krūmiņa, saskaņā ar pavaddokumentiem cisternās esošais šķidrums tika deklarētas kā tehniskais spirts vai automobīļu kopšanas līdzeklis. Kopējais šķidruma daudzums ir aptuveni 1200 tonnas.

Veicot izņemtajam šķidrumam ekspertīzi, tika konstatēts, ka dzelzceļa cisternās atrodas nedenaturēts etilspirts jeb pārtikas spirts, norādīja Apse-Krūmiņa.

Drošības policija

Latvijas vēstnieks Igaunijā pieķerts pie stūres reibumā

24.10.2007 TVNET

Tallinas policija pagājušajā mēnesī pieķērusi reibumā pie stūres Latvijas vēstnieku Igaunijā Rihardu Muciņu, taču diplomāta imunitātes dēļ viņam nekāds sods nav noteikts.

Kā vēsta Igaunijas laikraksts "Postimees", policija Muciņu pieķērusi, kad viņš 2,2 promiļu reibumā braucis pa pretējo kustības joslu. Par šo gadījumu policija informējusi Igaunijas Ārlietu ministriju, kas savukārt nosūtījusi notu Latvijas kolēģiem.

Rihards Muciņš paudis nožēlu par šo gadījumu un atvainojies.



Skatīs prasību par Talsu traģēdijas nodarīto morālo kaitējumu

18.10.2007 TVNET

Rīgas apgabaltiesa šodien paredzējusi izskatīt Andra, Aijas un Artūra Zasu prasību par trīs miljonu latu kompensācijas piedziņu no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) un Iekšlietu ministrijas saistībā ar Talsu traģēdijas nodarītajām ciešanām.

Kā ziņots, 1997.gada 28.jūnijā Talsos Iekšlietu ministrijas rīkotajos svētkos, 19 metru augstumā lūstot un krītot autopacēlāja grozam, dzīvību zaudēja deviņi bērni. Rīgas apgabaltiesā kopumā iesniegtas 11 prasības par šīs traģēdijas nodarītajām ciešanām.
Kā trešās personas šajā prasībā pieaicināti autopacēlāja šoferi Vilnis Griķis un Igors Ivanovs, kā arī VUGD priekšnieka vietnieks Pāvels Zagorskis.

Pacēlājs bija novietots uz automašīnas "Kamaz" bāzes, šoferu uzdevums bija pacelt gaisā bākugunis, kas būtu kā simboliska svētku lāpa. Taču pacēlājs tika

Klaidonis nokurina migu

16.10.2007 TVNET

Pagājušās nedēļas nogalē Liepājā reģistrēts kārtējais ugunsgrēks, ko izraisījis bezpajumtnieks.

Ugunsgrēks izcēlās pamestā divstāvu mājā Atmodas bulvārī 15. Kad nelaimes vietā ieradās glābēji, mājas pirmajā stāvā dega klaidoņa migā esošais matracis. Taujāti par ugunsgrēka cēloni, glābēji ilgi nedomā – neuzmanīga rīcība ar uguni.

Ugunsdzēsēji atgādina, ka, iestājoties vēsākam laikam, palielinās ugunsbīstamība, jo klaidoņi meklē patvērumu. Glābēji aicina slēgt ciet kāpņu telpu, pagrabu un citu koplietošanas telpu durvis, jo bezpajumtnieki iemitinās ne tikai neapsaimniekotos īpašumos.



Tiesa paziņos spriedumu Talsu traģēdijā cietušo prasībā

08.10.2007 TVNET

Rīgas apgabaltiesa šodien plkst. 9.45 paziņos spriedumu divu Talsu traģēdijā cietušo prasībā pret valsti par morālā kaitējuma kompensācijas piedziņu, informēja tiesas preses sekretāre Evita Naglinska.

Traģēdijā cietušais Gints Ručevskis un viņa māte Maira Sniķere tiesā vērsās ar prasību pret valsti par 400 000 latu morālā kaitējuma kompensācijas piedziņu.
Kā iepriekš informēja prasītāju advokāts Aldis Gobzems, 350 000 latu kompensāciju lūdz piedzīt Ručevskis, bet viņa mātes prasītās kompensācijas apjoms ir 50 000 latu.

Tāpat tiek prasīts atlīdzināt 12 041 lata ārstēšanās izdevumus. Pēc Gobzema teiktā, tā ir tikai maza daļa no tās summas, kas samaksāta par ārstēšanos, jo Ručevskim ir veiktas arī vairākas operācijas ārzemēs un ir palikušas neatgriezeniskas veselības problēmas.

Advokāts Gobzems iepriekš sacīja, ka

Tiesās Jūrmalas bibliotekāres

01.08.2007 TVNET

Jūrmalas pilsētas tiesa šodien skatīs krimināllietu, kurā trīs Jūrmalas bibliotēku apvienības vadītājas apsūdzētas par iespējamām nelikumībām, pieņemot darbā bibliotēkā un algojot fiktīvi strādājošas amatpersonas.

Lai gan tiesas sēde bija paredzēta vakar, tā atlikta uz šodienu, Neatkarīgajai paskaidroja Jūrmalas pilsētas tiesas priekšsēdētāja palīga pienākumu izpildītāja Ināra Augucēviča.
Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja iegūtie pierādījumi liecina, ka laikā no 2002. gada janvāra līdz 2006. gadam Jūrmalas centrālajā bibliotēkā noformēti dokumenti par vairāku personu pieņemšanu darbā bibliotekāra amatā, bet faktiski šādi darbinieki iestādē nav strādājuši.

Par šā nelikumīgā rūpala organizēšanu un vadīšanu, kā rezultātā tika izkrāpti aptuveni 23 000 latu, aizdomas krita uz nu jau bijušo Jūrmalas bibliotēku apvienības

Īrijas un Lielbritānijas pilsoņi alkohola reibumā izdemolē tualeti Vecrīgā

29.06.2007 TVNET

Divi Īrijas un Lielbritānijas pilsoņi šodien Vecrīgā acīmredzamā spēcīgā alkohola reibumā izdemolējuši sabiedriskās tualetes, informēja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) sabiedrisko attiecību sekretāre Inese Tīmane.

RPP patruļa ap plkst. 12 Bastejkalnā, netālu no Jēkaba kazarmām, pamanīja pēc izskata iereibušos ārvalstniekus, kuri demolēja publisko tualeti. Policisti ārvalstniekus aizturēja.



Apzog Doma baznīcas kanceleju

27.06.2007 LETA

Otrdien Rīgā pagaidām neidentificētas personas apzaga Doma baznīcas kanceleju.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā informēja, ka pagaidām neidentificētas personas Palasta ielā, izsitot logu, iekļuva baznīcas kancelejas telpās un nozaga portatīvo datoru.

Uzsākts kriminālprocess.


Tiesa pilnībā attaisno par bezdarbību 'Ave Sol' koncertzāles īpašumtiesību lietā apsūdzēto Seipulovu

22.06.2007 LETA, DELFI

Rīgas Centra rajona tiesa ceturtdien pilnībā attaisnoja par bezdarbību "Ave Sol" koncertzāles īpašumtiesību lietā apsūdzēto bijušo Rīgas domes juristi Ilonu Seipulovu.

Tiesa ceturtdien, nolasot saīsināto spriedumu, Seipulovu atzina par nevainīgu viņai izvirzītajā apsūdzībā pēc Krimināllikuma 319.panta 2.daļas. Tiesa arī mainīja Seipulovai piemēroto drošības līdzekli - aizliegumu izbraukt no valsts pret citu - sūtījuma adreses paziņošanu.

Pilns sprieduma teksts būs pieejams 6.jūlijā, un, sākot no šī datuma, 10 dienu laikā to var pārsūdzēt vai iesniegt protestu Rīgas apgabaltiesā.

Pēc sprieduma pasludināšanas Seipulovas advokāte Zenta Bičkoviča bija lakoniska, norādot, ka šāds spriedums ir pamatots un likumīgs. Savukārt prokurors Arvis Miglāns žurnālistiem atzina, ka šādu

Sociālajā dzīvoklī atklāj jauniešu iecienītu marihuānas izplatīšanas tīklu

21.06.2007 TVNET

Rīgas Galvenās policijas pārvaldes (RGPP) darbinieki sadarbībā ar Valsts policijas darbiniekiem kādā Sadovņikova ielas namā, Rīgā, aizdomās par narkotisko vielu realizāciju personu grupā aizturējuši trīs personas, TVNET informēja Rīgas Galvenās policijas pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora pārstāvis Edgars Dudko.

No dzīvokļa pārdoto narkotiku ikdienas apgrozījums sasniedzis vidēji 1000 Ls, un zināms, ka daļa pircēju bijuši jaunieši no apkārtnē esošajām skolām. Tāpat noskaidrots, ka narkotiku tirdzniecības punkts atradies Rīgas domes sociālajā dzīvoklī.
Dzīvoklis bijis labi aprīkots: policijas aizkavēšanai bija uzstādītas metāla durvis un logu režģi, kā arī dzīvokļa saimnieki policijas ielaušanās gadījumā bija sagatavojuši krāsni, kurā iznīcināt lietiskos pierādījumus.

Uz vietas

Aizdomās par dubultslepkavību Grīziņkalnā aizturēti pieci vīrieši

20.06.2007 LETA

Aizdomās par dubultslepkavību Grīziņkalnā policija aizturējusi piecus vīriešus, kas nekur nestrādā, regulāri lieto alkoholu un jau iepriekš vairākkārt nonākušas policijas redzeslokā, žurnālistus informēja Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Ints Ķuzis.

Aizturētie ir šī rajona iedzīvotāji un dzimuši, sākot no 1987. līdz 1969.gadam.

Lietas izmeklēšanas gaitā izņemts liels skaits lietisko pierādījumu, kas palīdzēšot pierādīt šo personu saistību ar izdarītajām slepkavībām.

Ķuzis apstiprināja, ka abas slepkavības pastrādātas un smagi miesas bojājumi cietušajiem nodarīti, sitot tikai ar rokām un kājām.

Jau ziņots, ka 8.jūnija rītā Grīziņkalnā tika nogalināti 1960. un 1962.gadā dzimuši vīrieši, bet smagi piekauti 1954.gadā dzimis vīrietis un 1960.gadā dzimusi sieviete, kas arī izvarota. Nogalinātajiem bija

Atrastas Vaives pagastā trešdien pazudušās meitenes

25.05.2007 LETA

Cēsu rajona Skujenes pagasta Sērmūkšos piektdien atrastas abas kopš trešdienas pazudušās meitenes no Vaives pagasta Rāmuļiem - viņas policijai paskaidrojušas, ka devušās pie radiem Skujenes pagastā un apmaldījušās.

Meitenēm - 12 gadus vecajai Elīnai un astoņus gadus vecajai Madarai - nekas nekaiš, viņas tikai ir ļoti nogurušas un izsalkušas. Naktis bērni pavadījuši kādā pamestā mājā.

Cēsu rajona Policijas pārvaldes Kārtības policijas priekšnieks Jānis Goba aģentūrai LETA pastāstīja, ka meitenes jau nogādātas pie vecākiem Vaivē.

Bērnus atrada apmēram 15 kilometrus no viņu dzīvesvietas.

Vienu no meitenēm ievēroja Sērmūkšu veikala pārdevēja. Viņa aģentūrai LETA stāstīja, ka rīta pusē veikalā ienākusi meitene, kas bijusi līdzīga meklēšanā izsludinātajai astoņus gadus vecajai Madarai. Meitene jautājusi, vai veikalā pieņem

Konfiscēs automašīnas, ar kurām pārvadā nelegālo alkoholu

04.04.2007 LETA

Saeima šodien otrajā lasījumā atbalstīja grozījumus Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā (APK), kas paredz konfiscēt automašīnas, ar kurām pārvadā nelegālo alkoholu.

Par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu, glabāšanu vai pārvietošanu uzliks naudas sodu fiziskajām personām no 250 līdz 500 latiem, konfiscējot alkoholiskos dzērienus un to pārvietošanai izmantotos transportlīdzekļus vai bez transportlīdzekļu konfiskācijas, bet juridiskajām personām - no 1000 līdz 10 000 latiem, konfiscējot alkoholiskos dzērienus un to pārvietošanai izmantotos transportlīdzekļus vai bez transportlīdzekļu konfiskācijas.

Par telpu nodošanu nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanai, glabāšanai vai realizācijai uzliks naudas sodu fiziskajām personām no 200 līdz 500 latiem, bet juridiskajām personām - no 1000 līdz 5000 latiem.

Saeima

Ventspils amatpersonu lietā pratina Lemberga oponentus

08.03.2007 DELFI

Tā sauktajā Ventspils amatpersonu lietā prokuratūra pratina arī tos Ventspils uzņēmējus, kas tiek dēvēti par Ventspils mēra Aivara Lemberga oponentiem, atsaucoties uz savā rīcībā esošo informāciju, raksta laikraksts "Diena".

Februārī prokuratūrā esot bijis jāierodas miljonāram Olafam Berķim, savukārt drīzumā, iespējams, tas būšot jādara arī miljonāram Oļegam Stepanovam.

Atsaucoties uz neoficiāliem avotiem, laikraksts pieļauj, ka, visticamāk, turpinot izmeklēšanu šajā lietā, "pēc laika ceļu uz prokuratūru var nākties mērot arī politiķiem un amatpersonām, pret kuriem varbūt vērsīsies aizdomas par korupciju".

"Neoficiāli, piemēram, Saeimas kuluāros, jau plaši tiek runāts par vairākiem politiķiem, tā saucamajiem Lemberga stipendiātiem, kuru labsajūtu varētu sagandēt prokuratūras šķetinātā Ventspils amatpersonu lieta," raksta

Rēzeknē jaunbūvē nositas bērns

07.03.2007 TVNET

Rēzeknē, Liepu ielā, pirmdienas, 5.marta, vakarā ap plkst. 19 jaunbūvē traģiskā nelaimes gadījumā gājis bojā 10 gadus vecs zēns, informēja Rēzeknes pilsētas un rajona policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Sanita Rastopčina.

Zēnam uzkritis virsū betona pamatu bloks, un zēns no gūtajām traumām mira negadījuma vietā.
Policijā informēja, ka par šo negadījumu ir sākts kriminālprocess.



Liepājā par suņu uzbrukumiem pastniekiem jāziņo pašvaldības policijai

05.03.2007 DELFI

Liepājas pašvaldība ierosinājusi par gadījumiem, kad pastniekiem darba laikā uzbrūk suņi, ziņot pašvaldības policijai, informēja "Latvijas pasta" Liepājas reģionālās nodaļas vadītājas vietniece Anita Stone.

Stone atzina, kā šāds risinājums ir pieņemamāks, nevis, kā izskanēja iepriekš, ka pasts varētu nepiegādāt laikrakstus un korespondenci uz tām adresēm, kur pastniekus apdraud agresīvi suņi.

Pērn Liepājā reģistrēti vairāki gadījumi, kad privātmāju rajonos suņi sakoduši pastniekus. Suņa uzbrukums pastniecei Inesei P. noticis Kviešu ielā 8a, bet pastniecei Elenai G. - J.Asara ielā 19c. Abas pastnieces sakostas darba laikā, kad piegādāti pasta sūtījumi un pensijas, tātad individuālo māju īpašnieki vai saimnieki varēja prognozēt vai pat gaidīja ciemiņa ierašanos, uzsver domes sabiedrisko attiecību speciālists Aigars

Uz robežas konfiscē, iespējams, viltotus DVD un spēles

23.02.2007 DELFI

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvaldes darbinieki ceturtdien, Grebņevas muitas kontroles punktā pārbaudot kādu autobusu, atklāja slēpni ar viltotiem DVD un spēļu diskiem, kā arī Mp3.

VID portālu "Delfi" informēja, ka, pārbaudot reisa Pēterburga – Rīga autobusu, tajā tika atklāts slēpnis, kurā ievietoti 1290 DVD diski, 1270 Mp3 un 90 spēļu diski ar viltotu preču pazīmēm.

Lai noskaidrotu, vai DVD un CD pārkāpj to autoru un mūzikas mākslinieku autortiesības, to paraugi tika nosūtīti preču zīmju īpašnieka pārstāvim ar lūgumu sniegt atzinumu, vai izņemtie preču paraugi un līdz ar to arī pārējās preces ir viltojumi. Par minēto faktu tika sastādīts administratīvā pārkāpumu protokols, atrastie ieraksti un spēļu diski izņemti un līdz lietas izskatīšanai atradīsies VID Muita kriminālpārvaldes mobilās vienības

Безопасность частной жизни и бизнеса


Охрана


Безопасность детей


Внимание! Педофилы!


Анекдоты про Шерлока Холмса

Категория: Рижские охранные фирмы | Просмотров: 2397 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar