menu
person

11:11
VP nodota lieta par pašvaldības policista piekaušanu Vecrīgā
Valsts policijai (VP) nodota lieta par pašvaldības policista piekaušanu Vecrīgā, informēja Rīgas pašvaldības policijas (RPP) preses sekretāre Inese Tīmane.

Viņa pastāstīja, ka RPP visas liecības un vienu aizturēto nodevusi VP pārziņā, kas turpmāk būs atbildīga par lietas izmeklēšanu, kā arī lems, kādas apsūdzības izvirzīt vainīgajiem.

Pēc neapstiprinātas informācijas, policijai esot izdevies aizturēt visus trīs kautiņā iesaistītos britus.

Kā ziņots, piektdienas vakarā Vecrīgā, Līvu laukumā, kāds RPP darbinieks guva galvas traumas, pēc tam kad mēģināja iejaukties iedzērušu Lielbritānijas pilsoņu konfliktā ar kāda kluba apmeklētājiem. Policistam mediķi konstatējuši galvas smadzeņu satricinājumu.

Piektdienas vakarā kāda kluba apmeklētāji vērsušies pie pašvaldības policista, kurš dežurē Līvu laukumā izvietotajā informatīvajā mikroautobusā, lūdzot iejaukties konfliktā, kas kluba telpās bija izcēlies starp iedzērušiem britiem un pārējiem kluba apmeklētājiem. Sadzērušies ārzemnieki klubā bija uzmākušies apmeklētājiem.

Kad pašvaldības policists piegājis pie kluba un mēģinājis noskaidrot situāciju, ārzemnieki viņam uzbrukuši, nogāzuši zemē un sākuši spārdīt ar kājām. Kautiņš risinājies jau uz ielas, tāpēc to pamanījuši pašvaldības policisti video novēršanas kamerās un nekavējoties uz notikuma vietu nosūtīja RPP patruļas.

Notikuma vietā tika aizturēts un saslēgts roku dzelžos tikai viens Lielbritānijas pilsonis, jo pārējiem izdevās aizbēgt. Pēc Tīmanes teiktā, policijas patruļas apsekoja tuvāko apkārtni, taču pārējos kautiņa dalībniekus sākotnēji neatrada. Iereibušais brits kopā ar dažiem notikušā lieciniekiem tika nogādāti policijas iecirknī.

LETA





Pa tematu:

Безопасность частной жизни и бизнеса


Охрана


Безопасность детей


Внимание! Педофилы!


Анекдоты про Шерлока Холмса

Категория: Kriminālziņas | Просмотров: 1318 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar