11:07
Rīgā atkal mēģina nozagt seifu
Pagājušajā piektdienā Rīgā no tirdzniecības centra Lidoņu ielā noticis kārtējais mēģinājums nozagt seifu ar dārglietām. Taču apsardzes operatīvas rīcības dēļ noziedznieki bija spiesti pamest seifu uz ielas un bēgt, ziņo laikraksts "Čas".

Aptuveni pulksten 2:58 pie veikala "Nelda" piebraucis "Mercedes" zilā krāsā ar vairākiem pasažieriem. Mašīnas pasažieri piegājuši pie tirdzniecības centra ēkas centrālās ieejas, izurbuši atslēgu un iegājuši iekšā. Juvelierizstrādājumu veikalā laupītāji paņēmuši seifu, kurā tika glabātas dārglietas, un mēģinājuši to izvilkt ārā.

Taču brīdī, kad laupītājiem izdevies iznest seifu no ēkas, pie tirdzniecības centra jau bija piebraukusi apsardzes mobilā grupa.

Apsardzes firmas "Gens" pārstāvis Vitālijs Masļeņnikovs laikrakstam pieļāvis, ka laupītājiem ir bijuši savi cilvēki, kas stāvējuši sardzē un brīdinājuši par briesmām. "Brīdī, kad mūsu puiši piebraukuši pie tirdzniecības centra, pie tā jau vairs neviena nebija un varēja redzēt attālināmies zilu "Mercedes", bet smagais seifs stāvēja uz ielas," klāstījis Masļeņnikovs.

www.DELFI.lv
Reklāma




Pa tematu:

Безопасность частной жизни и бизнеса


Охрана


Безопасность детей


Внимание! Педофилы!


Анекдоты про Шерлока Холмса

Категория: Kriminālziņas | Просмотров: 1566 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar


Самые популярные публикации, кликай!

Главная страница

Интересное в ОК

Интересное в Facebook

Интересное ВКонтакте

Интересное в Twitter

Интересное в Pinterest

Интересное в Youtube

Интересное в Draugiem

Интересное в Telegram






Криминальное видео









Сайт управляется системой uCoz