menu
person

10:53
Atsavina 600 litrus nezināmas izcelsmes alkohola
Pagājušajā nedēļā Ekonomikas policijas pārvaldes (EPP) darbinieki atrada un atsavināja 600 litrus nezināmas izcelsmes caurspīdīga šķidruma ar alkoholam raksturīgu smaržu, kā arī notikuma vietā aizturēja divus vīriešus, portālu "Delfi" informēja policijā.

10. jūnijā, Rīgā, Krasta ielā EPP darbinieki operatīvās meklēšanas pasākumu kompleksa laikā kādā garāžā atrada un atsavināja 300 litrus nezināmas izcelsmes caurspīdīga šķidruma ar alkoholam raksturīgu smaržu bez izcelsmi apliecinošiem dokumentiem un 400 paciņas cigarešu "Prima Nevo" ar Krievijas Federācijas akcīzes marku uzlīmēm. Atsavinātais šķidrums bija pildīts 30 litru tilpuma plastmasas kannās.

Notikuma vietā tika aizturēti divi vīrieši, kuri policijas ierašanās brīdī pārkrāva kannas no garāžas uz automašīnām. Auto policijas darbinieki atrada un atsavināja vēl 300 litrus nezināmas izcelsmes caurspīdīga šķidruma ar alkoholam raksturīgu smaržu bez izcelsmi apliecinošiem dokumentiem un vairākas tukšas kannas.

Atsavinātā šķidruma paraugi nodoti ekspertīzei.

Par minēto faktu uzsākts kriminālprocess par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu, glabāšanu vai pārvietošanu, ja tā izdarīta lielā apmērā vai ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās.

www.DELFI.lv




Pa tematu:

Безопасность частной жизни и бизнеса


Охрана


Безопасность детей


Внимание! Педофилы!


Анекдоты про Шерлока Холмса

Категория: Kriminālziņas | Просмотров: 1551 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar