menu
person

01:22
Elejas siera meistars atzīstas meiteņu pavešanā

Elejas siera ražotnes "Franču gaume" īpašnieks francūzis Lisjēns Eribērs atzinies vairāku mazgadīgu meiteņu pavešanā, un Zemgales tiesas apgabala prokuratūra šo lietu nodevusi tiesai.

Kā sarunā ar «Ziņām» apstiprināja prokuratūras preses centra pārstāvis Andrejs Vasks, ar 76 gadus veco uzņēmēju jau notikusi vienošanās par sodu, taču tas pagaidām netiek atklāts. A.Vasks arī atteicās precizēt, vai šis sods saistīts ar reālu brīvības atņemšanu. Lietā par cietušajām atzītas četras meitenes, divas no viņām nozieguma izdarīšanas brīdī bijušas nepilngadīgas, bet vēl divas - mazgadīgas, tas ir, jaunākas par 14 gadiem.

Aizdomas par Eribēra iespējamām pretlikumīgajām darbībām radās pēc Ziemassvētku brīvdienām, kad kāda vietējā skolniece saviem vienaudžiem rādīja ar mobilo tālruni nofilmētus kadrus uzņēmēja guļamistabā, kuros bija redzama kaila meitene, kas cenšas izmukt no vecā vīra. Nofilmētais materiāls tika izplatīts internetā, kā arī pārraidīts televīzijas ziņās. Pats sierdaris gan tolaik pauda sašutumu par sava goda aizskaršanu, uzmākšanās faktu neatzina un atrunājās, ka nekāda seksa nav bijis, bet kaila viņa istabā meitene bijusi, jo gribējusi iet vannā. Francūzis arī apgalvoja, ka nepilngadīgās viņam esot nozagušas vairāk nekā 300 latu, bet pats vērsās policijā ar sūdzību, ka meitenes vēloties no viņa izspiest naudu.

Tomēr jūnija sākumā Zemgales tiesas apgabala prokuratūras prokurore Vida Kravcova Eribēram uzrādīja apsūdzību par četru nepilngadīgu meiteņu pavešanu netiklībā. Viņam tika piemērots drošības līdzeklis - uzturēšanās noteiktā dzīves vietā.
Zemgales ziņas
$MYINF_5$

Безопасность частной жизни и бизнеса


Охрана


Безопасность детей


Внимание! Педофилы!


Анекдоты про Шерлока Холмса

Категория: Kriminālziņas | Просмотров: 1706 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar