menu
person

10:44
Ceturtdien Latvijā avārijās gājuši bojā divi cilvēki
Ceturtdien visā valstī reģistrēti 89 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki, bet divi gājuši bojā.

No visām reģistrētajām avārijām 49 notikušas Rīgā un no deviņiem cietušajiem seši cilvēki traumas guvuši galvaspilsētā, informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākā inspektore Linda Neimane-Zobena.

Krāslavas rajonā uz autoceļa Ezernieki-Andzeļi kāds traktora ar puspiekabi vadītājs, 1970. gadā dzimis vīrietis, lokanā sakabē velkot uz ceļa apmales smiltīs iestigušu kravas auto, kas pielāgots lopu vešanai, pārkāpa drošības tehnikas noteikumus, kā rezultātā no traktora piekabes notrūka sakabes āķis un ietriecās velkamās automašīnas priekšējā stiklā.

Negadījumā gāja bojā kravas automašīnas "Mercedes Benz" vadītājs, 1955. gadā dzimis vīrietis, kurš no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

SavukārtOgres rajona Ikšķilē 1968. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu BMW pa autoceļu Ogre-Ulbroka, pagaidām nezināmu iemeslu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar pretī braucošo automašīnu "Mercedes Benz". Negadījumā gāja bojā BMW vadītājs, bet traumas guva "Mercedes Benz" vadītājs, 1954. gadā dzimis vīrietis.

LETA



Pa tematu:

Безопасность частной жизни и бизнеса


Охрана


Безопасность детей


Внимание! Педофилы!


Анекдоты про Шерлока Холмса

Категория: Kriminālziņas | Просмотров: 1700 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar