menu
person

10:46
Jēkabpilī mēģina nozagt bankomātu
Otrdien agri no rīta Jēkabpilī pagaidām nenoskaidroti laupītāji mēģināja nozagt bankomātu, ziņo "Brīvā Daugava".

Otrdien pirms pulksten 4.00 rajona Policijas pārvaldē saņemts signāls no apsardzes dienesta par zādzības mēģinājumu Jēkabpilī, Rīgas ielā 213. Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja, ka ir mēģināts nozagt A. S "Privatbank" bankomātu, kas atrodas pie tirdzniecības centra "Elvi" Rīgas ielā.

Rajona Policijas pārvaldes kriminālpolicijas biroja vecākais inspektors Andrejs Tepļakovs laikrakstam pastāstījis, ka konstatēts, ka ēkas pakešu vitrīna ir daļēji bojāta. Bankomāts atradies savā vietā, jo zādzība nebija izdevusies. Zagļi centušies bankomātu izraut no sienas ar troses palīdzību, taču tā nav izturējusi un pārtrūkusi. Ļaundariem vairs nav bijis laika mēģinājumu atkārto vēlreiz. Pastāv iespēja, ka noziegumu mēģināts pastrādāt ar transportlīdzekļa palīdzību.

Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma par zādzību, kas izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā vai, ja tā izdarīta no glabātavas, ietaises, kas savieno glabātuves, vai transportlīdzekļa. Par to soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz 10 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Jēkabpilī naudas bankomāts mēģināts nolaupīt pirmo reizi.

Brīvā Daugava



Pa tematu:

Безопасность частной жизни и бизнеса


Охрана


Безопасность детей


Внимание! Педофилы!


Анекдоты про Шерлока Холмса

Категория: Kriminālziņas | Просмотров: 1687 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar