21:04
SIA „SP Leģions”. Kriminālziņas. Šodien Rīgā izceļas divi lieli ugunsgrēki
Kriminālziņas

Šodien Rīgā izceļas divi lieli ugunsgrēki

04.12.2008 LETA

Pusdienlaikā izcēlās paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tirdzniecības veikalā "Domina", aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inese Veisa.

Lielveikalā dega jumts ar atklātu liesmu. Ugunsgrēks izplatījās 240 kvadrātmetru platībā. No veikala tika evakuēti cilvēki.

Izsaukums uz notikuma vietu saņemts plkst.12.49, pirmās automašīnas ieradās plkst.12.57.

VUGD pieļauj, ka ugunsgrēks varētu būt izcēlies no metināšanas darbiem, bet tā ir tikai sākotnējā versija.

Savukārt pēcpusdienā, ap plkst.15.45, ugunsgrēks izcēlās kādā metināšanas cehā Rīgā, Lizuma ielā 5. Kā liecina publiski pieejamā informācija, šajā adresē atrodas AS "Rīgas dzirnavnieks".

Kā aģentūru LETA informēja Veisa, uz minēto adresi izbraukušas 11 ugunsdzēsēju tehniskās vienības, jo ugunsgrēks ir paaugstinātas

Rīgas policija atklājusi vairākas veikalu zādzības

13.11.2008 TVNET

Operatīvās meklēšanas un izmeklēšanas rezultātā Rīgas policija mēneša laikā aizturējusi vairākas personas, kas ar līdzīgu metodi - izsitot veikalu vitrīnas - veikušas dažādu mantu zādzības.

Tā, piemēram, šā gada 24.oktobrī no kāda veikala Lielirbes ielā pirms veikala slēgšanas, izspiežot vitrīnas stiklu, tika nozagtas videokameras un digitālās fotokameras, kopumā veikalam radot 1460 latu zaudējumus. Kā izrādījās, zagtās mantas vēlāk realizētas tirgū "Latgalīte", zaglim iegūstot savā īpašumā 400 latu. Tajā pašā datumā šī pati persona analoģisku zādzību veica arī kādā no Maskavas ielas veikaliem par 860 latiem. Par šo zādzību izdarīšanu 4.novembrī policija aizturēja kādu 1978. gadā dzimušu Tukuma iedzīvotāju.
Pagājušā mēneša nogalē Rīgas policijas darbinieki izturēja 1991. gadā dzimušu personu, kas zagusi līdzīgā

Par policistu slepkavību Kondrašovam - 18 gadi cietumā

Augstākā tiesa otrdien piesprieda divu policistu slepkavībā apsūdzētajam Mihailam Kondrašovam brīvības atņemšanu uz 18 gadiem, policijas kontroli uz trīs gadiem un mantas konfiskāciju, informēja AT preses sekretāre Linda Priedīte.

Augstākās tiesas Krimināllietu tiesu palātā pirmdien un otrdien izskatīja lietu, kurā ir izvirzīta apsūdzība par divu personu tīšu prettiesisku nonāvēšanu sakarā ar to, ka cietušie izpildīja savus dienesta pienākumus. Augstākās tiesas Krimināllietu tiesu palāta nolēma Vidzemes apgabaltiesas Krimināllietu tiesas kolēģijas spriedumu atcelts daļā par Mihailam Kondrašovam piespriesto sodu, proti, apelācijas instances piesprieda brīvības atņemšanu uz 18 gadiem, policijas kontroli uz trīs gadiem un mantas konfiskāciju.
Pilns tiesas spriedums būs pieejams sākot ar 4.decembri, kad 10 dienu laikā varēs spriedumu pārsūdzēts kasācijas

Jaunietis ar pneimatisko ieroci iešauj mugurā sievietei

29.10.2008 DELFI

Otrdien kāds jaunietis no sava radinieka bez atļaujas paņemtas pneimatiskās šautenes iešāvis mugurā sievietei, kura no medicīniskās palīdzības gan atteicās, portālu "Delfi" informēja Rīgas Pašvaldības policija.

Informāciju par notikušo Rīgas Pašvaldības policija saņēma plkst. 12.30.
Policisti noskaidroja, ka nepilngadīgais pa nama logu raidījis šāvienu uz sievieti, kura tobrīd nama pagalmā pastaigājās ar suni. Zēna radinieks un ieroča īpašnieks notikuma brīdī atradās darbā un vēlāk bija spiests rakstīt paskaidrojumu. Policisti viņam piederošo ieroci gan izņēma.

Tikmēr sieviete atteicās gan policijai rakstīt iesniegumu, gan arī no medicīniskās palīdzības.


Šaušana Rīgas centra skolā

07.10.2008 TVNET

Šodien, 2008.gada 7.oktobrī plkst. 10.45 Rīgas centrā Gaiziņa ielā, proti, Rīgas Celtniecības koledžas pagalmā tika šauts no nezināma ieroča, blakus esošās Rīgas vakara ģimnāzijas pagalmā. Abas skolas atrodas blakus, to adreses Gaiziņa 3 un Gaiziņa 1. Šāvējs bija vīrietis, kurš atradās mikroautobusā, Rīgas vakara ģimnāzijas iekšpagalmā. Auto bija sudrabainā krāsā, ar tonētiem stikliem un tā numuru piefiksēja policija. Tas bija vai nu GS -276 vai GS – 275.

Diemžēl jāsaka, ka šis gadījums ir kas ārkārtējs, jo Rīgas celtniecības koledžas (RCK) pagalmā praktisko nodarbību apguvei atradās vairāki studenti, kuri varēja ciest, taču par laimi necieta. Incidents notika ~ 5m attālumā no studentu darba zonas, kopā šāva aptuveni 8 reizes. Cik pamanīju, tika šauts ar liela izmēra ieroci un izskatījās, ka tam ir arī tēmeklis.
RCK studenti šāvēju nofilmēja un

Rīgā bruņoti vīrieši aplaupa tirdzniecības kiosku

01.10.2008 DELFI

Otrdien no rīta Rīgā divi pagaidām neidentificēti bruņoti vīrieši aplaupījuši kādu tirdzniecības kiosku pie Zasulauka dzelzceļa stacijas, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākā inspektore Linda Neimane-Zobena.

Neimane-Zobena norādīja, ka pulksten 06.55 kādā tirdzniecības kioskā iegāja divi pagaidām neidentificēti vīrieši un, piedraudot pārdevējai ar pistolei līdzīgu priekšmetu, nolaupīja naudu.

Nolaupītās naudas daudzums tiek noskaidrots.

Policija ir sākusi kriminālprocesu par laupīšanu.


Par personu maksāšanas līdzekļu datu tirgošanu aiztur vīrieti

28.08.2008 DELFI

Aizvadītajā nedēļā, Valsts policijas (VP) darbinieki, veicot operatīvos pasākumus, aizdomās par personu maksāšanas līdzekļu datu, pieejas kodu un citas interneta lietotāju autentifikācijas informācijas tirgošanu ārvalstu interneta resursos aizturēja 1980.gadā dzimušu vīrieti.

Kā informē policijā, datus aizturētā persona ieguvusi interneta vidē, pielāgojot un izplatot kaitīgu programmu (Trojan veida), kas nesankcionēti ieguva un pārsūtīja inficētā lietotāja datorā ievadītos kodus, paroles un adreses. Iegūtos datus aizturētā persona, izveidojot virtuālo personību ārvalstu interneta resursos (forumos), tirgojusi ar vismaz 1GB lielu apjomu.

Aizturētās personas dzīves vietā, sankcionētas kratīšanas laikā, tika atsavināti visi datu nesēji.

Patlaban vīrietis atzīts par aizdomās turamo personu un viņam piemērots ar brīvības

Rīgas klusajā centrā uzspridzina dzīvokļa durvis

14.08.2008 LETA

Šonakt Rīgā, kāda Ausekļa ielas nama kāpņutelpā, nograndis sprādziens, kura rezultātā izsistas divu dzīvokļu un kāpņutelpas durvis. Cilvēki sprādzienā nav cietuši.

Kā noskaidroja aģentūra LETA, patlaban dzīvoklī jau vairāk nekā divus gadus neviens nedzīvoja un dzīvoklis tika piedāvāts pārdošanā. Savukārt iepriekš dzīvoklī mitinājās sieviete, kuras bizness saistīts ar kravas pārvadājumiem. Dzīvoklis pieder viņas tēvam.

Kā aģentūrai LETA sacīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vadītāja Sigita Pildava, sprādziens notika ap plkst.3.30 pie kāda dzīvokļa durvīm nama pirmajā stāvā.

Par notikušo sākts kriminālprocess par mantas bojāšanu. Patlaban policija izskata dažādas versijas par notikušā sprādziena iemesliem.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, pēc sprādziena

Безопасность частной жизни и бизнеса


Охрана


Безопасность детей


Внимание! Педофилы!


Анекдоты про Шерлока Холмса

Категория: Рижские охранные фирмы | Просмотров: 2133 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar


Самые популярные публикации, кликай!

Главная страница

Интересное в ОК

Интересное в Facebook

Интересное ВКонтакте

Интересное в Twitter

Интересное в Pinterest

Интересное в Youtube

Интересное в Draugiem

Интересное в Telegram






Криминальное видео









Сайт управляется системой uCoz